Festivalul Concurs National de Folclor “ Alina-te dor, alina”

Au început înscrierile la  FESTIVALUL CONCURS NAŢIONAL DE FOLCLOR  “ALINĂ-TE DOR, ALINĂ” CICÂRLĂU , MARAMUREŞ. Festivalul este  iniţiat şi organizat de  ASOCIATŢIA CULTURAL ARTISTICĂ  “ALINĂ-TE DOR, ALINĂ” , preşedinte NICOLAE SABĂ şi a ajuns în acest an, la ediţia cu numărul 23.

Concursul este deschis  artiştilor amatori, solişti vocali şi instrumentişti din toată  ţara şi din străinătate, având vârste cuprinse între 16-28 de ani.

Fişele de înscriere în concurs şi regulamentul Festivalului  pot fi descărcate de pe site-ul www.nicolaesabau.ro. Data limită de înscriere este 29 septembrie 2014.

Având în vedere că ediţia din acest an este una omagială, interpretul NICOLAE SABĂU, împlinind 85 de ani de viaţă şi 65 de ani de cântec, Festivalul  Concurs Naţional de Folclor “ Alină-te dor, alină” se va desfăşura astfel: concursul propriu- zis în ziua de sâmbătă, 4 octombrie 2014 la Cicârlău, iar Gala Laureaţilor şi Spectacolul aniversar cu invitaţi speciali vor avea loc duminică, 5 octombrie 2014 în municipiul Baia Mare.

Detalii despre Festival puteţi găsi pe site-ul www.nicolaesabau.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.