Festivitatea de depunere a jurământului de credinţă de către soțiile celor doi polițiști maramureșeni care și-au pierdut viața în misiune

dep jur1Astăzi, la ora 10.00, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, în prezenţa Şefului Inspectoratului, doamna comisar şef de poliţie dr. Marincaş Viorica, a adjuncţilor, a şefilor de servicii, a poliţiştilor Serviciului de Acţiuni Speciale şi a altor colegi, a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de credinţă de către soțiile celor doi polițiști maramureșeni care și-au pierdut viața în misiune, în anul 2012. 

Prin Ordin al viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, doamna BUD RAMONA – CRISTINA şi doamna METEŞ FLORINA – MAGDALENA, au fost încadrate în Ministerul Afacerilor Interne cu gradul profesional de subinspector de poliţie şi au fost repartizate la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

Soțiile polițiștilor au fost primite în cursul săptămânii trecute la sediul Ministerului Afacerilor Interne de către vicepremierul Gabriel Oprea, care s-a asigurat că locurile de muncă actuale le oferă și condițiile necesare pentru creșterea celor doi copii minori, în vârstă de 4 ani, rămași fără tată. Ele urmează să desfăşoare o perioadă de 12 luni de probă în cadrul unităţii noastre, în conformitate cu pregătirea profesională a fiecăreia, timp în care vor fi pregătite şi evaluate pe domeniile specifice acestei profesii.

Doamna comisar şef de poliţie dr. Viorica Marincaş le-a adresat acestora un mesaj de bun venit în rândul poliţiştilor maramureşeni, le-a asigurat de întreg sprijinul conducerii inspectoratului şi le-a urat succes în activitate. Momentul a fost deosebit de emoţionant atât pentru cele două noi poliţiste, cât şi pentru colegii soţilor lor.

dep jur2

dep jur3

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.