Fetele de C.S. Minaur s-au reunit pentru un nou sezon. FOTO

La o sătămână de la reunirea băieților de la Minaur, astăzi a fost rândul fetelor să se adune în noua formula și să se întâlnească cu suporterii.
Față de echipa care a activat în campionatul trecut, lotul echipei de handbal Minaur-feminin a suferit și câteva modificări.Astfel în actualul lot nu se mai regăsesc: Claudia Cetățeanu,Bianca Zegrean(plecată în prima Ligă la CSM Bistrița), Jenica RudicsPetruța ArgyelanRaluca MihaiGeorgiana Popeanu și Ștefania Bălăceanu (care a anunțat cu câteva ore înainte de reunire că dorește să evolueze în Spania,la Tenerife).
În schimb au venit alte jucătoare: două portăriţe Monica Elena Rusu şi Cristina Enache(„U”Cluj). La acestea se adaugă două jucătoare ucrainience, Yulia Zaremba (de la CSM Craiova și care a mai jucat în România la Danubius Galați,CSM București,Rapid București) şi Yuliya Prykhodko şi fosta extremă de la Dunărea Brăila- Andreea Lipară. Alte două jucătoare: Andrada Maior Paşca (CSM Bistrița)şi Oana Bondar(Corona Brașov) s-au reîntors acasă.
S-au produs modificări și la nivelul conducerii.Astfel, Daniel Kotecz este noul Team manager iar prof.Ioan Băban manager tehnic. Antrenoare rămân Simona Maior Pașca si Ioana Marta.
 
Iată lotul complet al echipei de handbal feminin Minaur Baia Mare: Andreea Nastasă, Monica Elena Rusu şi Cristina Enache, Oana Bidaşcu, Andreea Tecar, Alexandra Prikop, Cristina Andriţa, Andriyana Naumenko, Daiana Gaiu, Mariana Mykytei, Iulia Bledea, Andrada Maior Paşca, Yulia Zaremba,Yuliya Prykhodko, Andreea Lipară și Oana Bondar.
Obiectiv declarat: promovarea în Liga Naționlă.
 
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.