Filmul zilei pentru Elena Udrea la DNA. Ce a pățit Udrea la intrarea și ieșirea de la DNA! FOTO

elena1Cu doar câteva ore înainte ca Elena Udrea să fie ridicată de pe stradă de procurorii DNA, Ludovic Orban, lider al PNL, anunța că, foarte curând, liderul PMP și Traian Băsescu vor ajunge la Direcția Națională Anticorupție.

  • În cazul aducerii Elenei Udrea la DNA sunt câteva lucruri cel puțin ciudate. Udrea a fost adusă cu mandat. Acest lucru se face în două situații: când cel citat refuză să se prezinte sau dacă este o urgență.

1. Elena Udrea a spus că s-ar fi prezentat la DNA dacă ar fi fost citată în prealabil. Așadar, prima variantă pică.

2. Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că motivul pentru care Elena Udrea a fost adusă la DNA este un dosar mai vechi. Așadar, nicio urgență.elena2

  • O altă situație inedită: Udrea a fost adusă la audieri cu un SUV, nu cu duba sau cu o altă mașină, așa cum eram obișnuiți.
  • În plus, fostul ministru scria pe Facebook în timp ce era săltată de procurori. Lucru pe care nimeni nu l-a mai făcut până acum.
  • Iar, ceea ce a pus capac, Elena Udrea comunica, după ce a ajuns la DNA, cu reporterii de la televiziuni tot pe Facebook.

Deși chiar Udrea a spus că este audiată în Dosarul Microsoft, în care fostul său soț este arestat, procurorii au adus-o și pe fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, la DNA.

  • Finalul acestor ciudățenii este acela că fix azi, PMP, formațiunea pe care o conduce Elena Udrea, împlinește un an de la înființare.elena3
  • Un grup de oameni au mers în fața sediului DNA și au huiduit-o pe Elena Udrea. Aceștia au scandat ”La pușcărie!” și ”Rușine!”.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.