Finala Campionatului Naţional de Drift a început în Baia Mare

Finala Campionatului Naţional de Drift va avea loc azi, 23 noiembrie,cu începere de la ora 15:30, până atunci fiind programate mai multe antrenamente libere, dar şi sesiuni de autografe pentru cei interesaţi şi alte suprize.

 Băimărenii au ieşit din case cu sutele, chiar dacă frigul de afară putea fi simţit din plin, pentru a vedea la lucru cei mai talentaţi piloţi de drift din România şi din Europa. S-au făcut poze multe, filmări, toate urmând a împânzi reţelele de socializare.

Piloţii străini care au venit pentru câteva zile în Baia Mare s-au declarat extrem de încântaţi de ceea ce au găsit la Baia Mare, se modul de organizare al acestui concurs şi speră să mai revină în Baia Mare şi cu alte ocazii de acest gen.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Club Sportiv Kamikaze Racing Team din Baia Mare, sub egida Asociaţiei Române de Drift şi a Federaţiei Naţionale de Automobilism Sportiv. Piloţi din România, Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Italia vor concura pentru poziţiile supreme din clasament. Maşinile prezente vor avea între 300 şi 800 de cai putere şi vor fi duse peste limita aderenţei.

Participanţii la eveniment au ocazia să ocupe locul copilotului, contra cost, urmând să înveţe tainele acestui sport de la cei mai iscusiţi piloţi de drift din Europa. Preţul unei curse de taxi drift este de 50 de lei pentru adulţi, respectiv de 30 de lei pentru copii şi tineri între 14 şi 18 ani. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de gratuitate la taxi drift.

Programul Finalei Campionatului Naţional de Drift 2014 – Baia Mare

Duminică, 23 noiembrie 2014

09.00 – 10.00 briefing

10.00 – 12.00 antrenamente

12.00 – 12.30 briefing

13.30 – 15.00 taxi drift (oficialităţi, mass-media, public)

15.00 – 15.30 briefing (+ antrenamente destinate ultimelor setări ale maşinilor)

15.30 – 18.00 Finala Campionatului Naţional de Drift 2014

18.30 – premierea câştigătorilor

foto: Cristi Mureşan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.