Finalizarea ediţiei a II-a a proiectului judeţean „Micii antrepenori”, proiect adresat elevilor de nivel primar şi gimnazial

Joi 8 mai 2014 de la ora 14,00 la Centrul de instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ Maramureş s-a desfăşurat  premierea şcolilor din judeţul Maramureş,  participante la ediţia a  II-a  a proiectului judeţean „Micii Antreprenori”.

Scopul proiectului  a fost de a încuraja creativitatea elevilor, spiritul competitiv şi abilitatea de a lucra în cadrul unei echipe. Elevii au învăţat  cum să promoveze un produs sau un serviciu, au luat tangenţă cu mediul de afaceri,  s-au „maturizat” informaţional având posibilitatea de a face alegeri şi totodată să-şi asume riscuri.

Este un proiect adresat elevilor  care doresc să învețe practic și creativ cum să se implice în propria comunitate și să vină cu propriile idei de afaceri. Dobândind noţiuni de antreprenoriat  elevii s-au familiarizat  cu ideea de afacere, au identificat nevoile pieţei, avantajele competitive, strategii de marketing.

Au participat   un  număr de 16 şcoli din judeţ, 32 de cadre didactice şi 150 de elevi de nivel primar şi gimnazial . Termenii cheie a proiectului au fost: inițiativă, responsabilitatea socială, mediul de afaceri, comunitate , lider.

poza3

Eveniment parte a inspector prof. au-na. Ana Moldovan inspector general adjunct Delia Ardelean.

Diplomele au fost înmânate de către  d-na viceprimar Gabriela Hofer, consilierul local Rodica Boroş, reprezentantul ISJMM  prof. Livia Pop şi  coordonatorul acţiunii prof. Pop Silvia.

D-na viceprimar Gabriela Hofer le-a transmis participanţilor „să persevereze în continuare, să înceapă de mici să dezvolte idei de afaceri”, care ulterior vor fi puse în practică.

 

 

poza4poza2poza6poza7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.