Finanțare pentru drumul Șișești – Negreia, proiect început în 2006

Sume importante ajung și în Șișești, pe DC 28A, drumul comunal care leagă localitatea Șișești de Negreia. Aici a existat o datorie de două miliarde de lei la constructor, contractată încă din anul 2010 și care, prin intervențiile vicepreședintelui Consiliului Județean, Gabriel Zetea, a fost introdusă în lista de investiții și achitată în 2014. ”În primăvara acestul an am achitat datoria, apoi am primit alte 900 de milioane de lei vechi pentru continuarea lucrărilor, în vara acestui an, pentru ca acum, vicepreședintele Gabriel Zetea să ne mai aducă o suplimentare de două miliarde de lei vechi”, a declarat primarul Ioan Mircea Tentiș.

Acesta a recunoscut că a trecut în tabăra PSD, alături de patru consilieri locali, fiindcă are convingerea că doar alături de o echipă competentă poate face mai mult și mai bine pentru comunitatea pe care o păstorește. ”În aprilie 2015 vom promova următorul proiect pentru Șișești, prin PNDL. Important este să vină banii și să îi folosim responsabil, să emitem ultimele facturi până în decembrie 2014 pentru a dovedi Ministerului Dezvoltării că avem capacitatea și dorința de a lucra.

În Șișești am cerut și un microbuz școlar cu 32 de locuri, pentru a ajuta comunitatea”, a declarat vicepreședintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea. La întâlnirea cu primarul și Consiliul Local Șișești, președintele PSD Maramureș a fost însoțit de senatorul PSD, Sorin Bota.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.