Finațările prin PNDL pentru Țara Lăpușului au venit de la Ministerul Dezvoltării

În Țara Lăpușului, în comuna Suciu de Sus se finanțează drumul comunal 58 Larga, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), fonduri care vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP). Acest tronson are o lungime de 5 kilometri, iar totalul alocat pe parcursul anului 2014 a fost de 1.670.000 de lei, din care 1 milion de lei îi reprezintă suplimentarea finanțării acordată în luna octombrie.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, s-a deplasat la Suciu de Sus însoțit de senatorul Colegiului 2, Maramureș Sud, Sorin Bota, unde aceste documente au fost înmânate în cadrul ședinței de Consiliu Local. ”Administrația publică locală din Târgu Lăpuș reprezintă una dintre surprizele plăcute ale anilor 2013 – 2014: asfaltări de drumuri comunale, construcții de poduri, reabilitarea dispensarului și a școlilor.

Toate acestea au fost realizate de un primar harnic, care poate fi dat ca exemplu  de bune practici pentru întreaga Țară a Lăpușului. Edilul Viorel Pașca merită toate aprecierile și felicitările administrației județene și îl asigur de întreg sprijinul meu și al senatorului Sorin Bota, pentru ca avântul luat de cei din Primăria Suciu de Sus să continue și în anii viitori”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Sorin Bota, senatorul Colegiului 2, Maramureș Sud a întărit afirmațiile vicepreședintelui CJ și a declarat că Suciu de Sus reprezintă una dintre prioritățile mandatului său.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.