Fondurile acordate pe PNDL nu au culoare politică. 650.000 de lei pentru DC Coroieni – Vima Mare

Pentru modernizarea drumului drumului comunal Coroieni – Vima Mare s-a acordat o suplimentare de 300.000 de lei, cu un total de 650.000 în anul 2014. Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a participat cu senatorul Colegiului 2, Sorin Bota, la ședința de Consiliul Local din Coroieni, pentru a duce documentele care atestă faptul că banii vin pentru rezolvarea problemelor comunității locale.

”Faptul că astăzi Guvernul PSD condus de Victor Ponta alocă sume importante de bani pentru o primărie condusă de un reprezentat de seamă al PDL demonstrează faptul că, măcar la nivelul județului Maramureș, această politică s-a maturizat și punem mai presus de culoarea politică problemele comunității.

Finanțările nu aparțin primarilor, banii nu sunt ai Consiliului Local, ci ai maramureșenilor. Comunitatea din Coroieni nu are culoare politică și îmi afirm sprijinul pentru toate proiectele comunităților din județ, indiferent de simpatiile sau antipatiile politice”, a conchis vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea. Și senatorul PSD, Sorin Bota a arătat că este mai puțin importantă culoarea primarului, fiindcă ceea ce contează cu adevărat este că în aceste localități trăiesc maramureșeni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.