Fotbal – CM 2014: Adidas așteaptă ancheta completă a FIFA în cazul Suarez

Concernul german Adidas a anunțat miercuri că așteaptă ancheta completă a FIFA înaintea de a lua eventuale măsuri împotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, care și-a mușcat un adversar la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia.

„Adidas este conștientă de cazul în care este implicat Suarez. Vom aștepta ancheta completă în această afacere și vom răspunde de o manieră adecvată”, se arată într-un comunicat.

O procedură disciplinară a fost deschisă de FIFA împotriva atacantului lui Liverpool, în timp ce Adidas este furnizorul său personal de echipament sportiv, dar instanța forului fotbalistic internațional a precizat miercuri că nu poate anticipa o posibilă sancțiune.

Conform regulamentului FIFA, Suarez, care nu se află la primul incident de acest gen, riscă o sancțiune dură, care l-ar putea face să rateze restul Mondialului brazilian, după ce și-a ajutat echipa să se califice în optimile de finală.

Incidentul s-a produs în minutul 80 al partidei Uruguay — Italia (1-0), iar inițial s-a crezut că Suarez i-a aplicat o lovitură cu capul lui Chiellini. Reluările cu încetinitorul au arătat, însă, că atacantul lui FC Liverpool și-a înfipt dinții în umărul adversarului său.

Acțiunea s-a derulat în spatele arbitrului, care nu a văzut nimic, însă camerele de televiziune au captat totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.