Fotbal – CM 2014: Zuniga este amenințat cu moartea după ce l-a accidentat pe Neymar

Apărătorul columbian Juan Camilo Zuniga, care l-a accidentat pe fotbalistul brazilian Neymar, este amenințat acum cu moartea pe rețelele de socializare.

Astfel, jucătorul Juan Camilo Zuniga este numit în comentarii de pe Twitter ”monstru” ori ”cel mai mare rău din istoria fotbalului”, informează AFP, citată de Agerpres.

Pe de altă parte, alți internauți solicită calm din partea spectatorilor și condamnă insultele rasiste, ele fiind inacceptabile.

Juan Camilo Zuniga a declarat că nu a dorit să îi facă rău vedetei braziliene.

”A fost o acțiune normală. Nu am avut niciodată intenția să fac rău unui adversar. Când suntem pe teren, vreau să fac totul pentru apărarea țării mele și a tricoului, dar fără intenția de a răni adversarul”, a declarat Juan Camilo Zuniga, la televiziunea braziliană Globo” informează AFP, citată de Agerpres .

”A fost o confruntare între două formații care au dorit să obțină victoria. Este un fapt trist. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper ca fotbalistul să nu aibă o accidentare foarte gravă, deoarece toată lumea știe că Neymar este un mare talent al Braziliei”, a mai arătat Juan Camilo Zuniga.

Neymar, atacantul vedetă din echipa națională de fotbal a Braziliei, are fractură de vertebră și nu va mai juca până la finalul Cupei Mondiale, ediția 2014.

Neymar a părăsit terenul pe targă, în min 88 din meciul de vineri cu Columbia, al doilea sfert de finală, unde gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0), pe stadionul ”Castelao” din Fortaleza.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.