Fotbal: Cristian Balaj va arbitra derby-ul Steaua – Dinamo

Arbitrul Cristian Balaj va conduce meciul dintre Steaua și Dinamo, care se va juca, vineri, pe Arena Națională din București, de la ora 20,30, în etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, anunță Comisia Centrală a Arbitrilor.

Arbitri asistenți au fost desemnați Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava) și Vasile Marinescu (București), în timp ce arbitru de rezervă a fost nominalizat Dragoș Istrate (București).

Observator pentru arbitri, din partea CCA, va fi Alexandru Deaconu (București), în timp ce Mircea Călin (București) va fi observator de joc, din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Balaj (43 ani) a mai arbitrat de trei ori în cariera sa eternul derby, dar Dinamo nu a câștigat niciodată: un meci s-a terminat la egalitate, iar de două s-a impus Steaua. Primul derby condus de Balaj a avut loc pe 19 mai 2002, când Steaua și Dinamo încheiau la egalitate, 2-2.

Al doilea derby cu Balaj la centru a avut loc pe 5 decembrie 2011, când Steaua învingea pe Dinamo în deplasare cu 3-1. Ultimul derby arbitrat de băimărean s-a desfășurat pe 11 august 2013, când Steaua se impunea cu 2-1, pe Arena Națională, Dinamo fiind gazdă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.