Fotbal: Cristian Balaj va arbitra meciuri din preliminariile Euro 2016

Arbitrul român Cristian Balaj va conduce la centru meciuri din preliminariile Euro 2016,  în perioada în care Liga I s-a oprit pentru jocurile naționalei cu Ungaria și Finlanda, informează Federația Română de Fotbal.

În preliminariile Euro 2016 vor arbitra două brigăzi. Prima va fi formată din Ovidiu Hațegan, ajutat de Octavian Șovre și Radu Ghinguleac și de arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu, în timp ce rezervă va fi Mircea Grigoriu.

A doua brigadă îl va avea la centru pe Cristian Balaj, la cele două linii pe Ovidiu Artene și Valentin Avram, adiționali vor fi Marius Avram și Cătălin Popa, iar rezervă Valentin Marinescu.

A treia brigadă românească va oficia la un meci amical. Va fi compusă din centralul Istvan Kovacs, asistenții Miklos Nagy și Aurel Onița, adiționalii Radu Petrescu și Robert Dumitru. Rezervă va fi Vladimir Urzică.

Meciurile pe care le vor conduce vor fi anunțate în zilele următoare.

În schimb, Alexandru Deaconu și Irina Mîrț vor fi observatori și deja știu la ce meciuri. Alexandru Deaconu va fi observator la meciul Țara Galilor — Bosnia-Herțegovina, din preliminariile Euro 2016, iar Irina Mîrț va observa partida de fotbal feminin din KKPK Medyk Konin — Glasgow City, din Champions League.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.