FOTBAL – Liga a treia se va juca in 2014/2015 in patru serii a cate 14 echipe si o serie de 13

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat astazi componenta seriilor Ligii a treia, acolo unde Maramuresul este reprezentat de doua echipe: FC Municipal Baia Mare (grupare care a ocupat locul 6 la finele sezonului precedent de Liga a treia) si CSM Sighetu Marmatiei (grupare nou promovata). Cele doua echipe vor fi colege de serie, ambele facand parte din seria a cincea. Liga a treia se va juca in acest an competitional in cinci serii (69 de echipe in total). Tintarul va fi stabilit in 18 august.

Se va juca tur-retur. Promoveaza in Liga a doua cele cinci echipe care isi vor castiga seriile, vor retrograda echipele clasate pe locurile 13 si 14 din seriile cu 14 echipe, locul 13 din seria cu 13 echipe, plus o echipa de pe locul 12 (va fi alcatuit un clasament special in care se vor lua in calcul numai jocurile sustinute de echipele de pe locurile 12 cu echipele clasate pe locurile 1 -11).

SERIA A V-A (14 echipe): CS Osorhei, CS FC Zalau, CS Unirea Jucu, CS Sanatatea SP Cluj, FC Ariesul 1907 Turda, FC Unirea Dej, CF Metalurgistul 1939 Cugir, ACS FCM Baia Mare, CSM Avantul Reghin, ACF Gloria 1922 Bistrita 2 (FC Gloria Progresul), CS Iernut, CSC Sanmartin, ACS Industria Galda, CSM Sighetu Marmatiei.

Mult succes echipei noastre,FCM Baia-Mare!!

FORZZA FCM BAIA-MARE!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.