Fotbal:Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii, din februarie

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT, LIGA 1 (23.08.2014)Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii, din februarie, fara ca RCS&RDS sa percpeapa vreun cost suplimentar la abonament, potrivit unui comunicat al companiei. Pana in prezent, meciurile din Liga 1 au putut fi vazute la alti operatori de cablu doar pe Look TV, post transmis in pachete separate. Digi Sport va transmite meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii pana in 2019.

Meciurile vor putea fi urmarite si online, pe platforma Digi Online, disponibila clientilor RCS&RDS. Competitiile vor fi in direct si pe site-ul Digisport.ro si pe m.digisport.ro. Digisport va transmite toate cele 9 meciuri de etapa.

Presa sportiva anuntase, in prealabil, intelegerea intre RCS&RDS si reprezentantii companiei Intel Sky Broadcast, care detine drepturile pentru Liga 1. Sport.ro il citeaza pe Dumitru Dragomir, care spune ca intelegerea ar fi fost incheiata acum doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro, Digi urmand sa nu preia Look TV ci sa transmita meciurile cu productia proprie. Pe de alta parte, GSP.ro scrie ca discutiile s-au incheiat ieri seara si ca Look TV ar urma sa transmita in continuare mecurile din Liga 1.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.