Fotbalul judeţean maramureșean porneste la drum în 19 martie, dată la care este programată şi etapă din Cupa României

Fotbalul judeţean maramureșean  porneste la drum în 19 martie, dată la care este programată şi etapă din Cupa României

Ieri, 9 martie 2017, a avut loc Adunarea Generala a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş (AJFMM), unde vicepreşedintele Zoltan Szekely,  în deschidere,  l-a premiat pe  fostul arbitru FIFA Cristian Balaj,  pentru cele peste două decenii de activitate , arbitrul român are cele mai multe finale de Cupa României conduse (4) și este pe locul 1 în topul celor mai multe derby-uri Steaua-Dinamo arbitrate (9).

El a primit  in semn de apreciere o placheta  gravată cu poza lui. Gestul l-a emoționat la maximum pe Cristian Balaj care a declarat: „Plec duminica în București, revin acasă marți, nu e deloc ușor. Dar mi-am dorit să rămân în Baia Mare și consider că din aceste posturi pe care le îndeplinesc acum pot să ajut sportul din Maramureș. Dacă ar fi să aleg acum doar două cuvinte, ar fi: VĂ IUBESC!”.

Tot în cadrul adunarii generale au fost stabilite datele de reluare a competițiilor organizate de Asociația Județeană de Fotbal Maramures (AJFMM) și comunicate celor interesați . Astfel, Seria Nord va începe meciurile în 19 martie, dată la care este programată şi etapă din Cupa României la Seria Sud. 

Returul campionatului Seriei Sud va începe în 26 martie, iar cel al Ligii a V-a (atât pentru seria I, cât şi pentru a II-a) are programate primele partide pentru 2 aprilie.

Tot în cadrul Adunării Generale a Asociației Județene de Fotbal Maramureș s-au tras la sorţi şi următoarele meciuri din Cupa României.

În Seria Sud, etapa de cupă se va disputa în 19 martie, atunci când sunt  programate următoarele jocuri:

AS Mireşu Mare – Progresul 2012 Dumbrăviţa,

 CS Fărcașa – Lăpuşul Târgu Lăpuş

şi

ACS Satu Nou de Jos – Progresul Şomcuta Mare.

În cealaltă serie, Nord, în următoarea etapă de Cupa României (care nu a fost, încă, stabilită) în urma tragerii la sorți de azi vor juca:

Metalul Bogdan Vodă – Avântul Bârsana,

FC Remeţi – CSO Borşa,

 iar Iza Dragomireşti va sta.

Partidele se vor disputa acasă la echipa din ligă inferioară sau la cea mai slab clasată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.