FOTO – Să vă fie ruşine! Atenţie la cumpărăturile de Paşte.VEZI ce a găsit o FEMEIE sub un piept de miel cumpărat dintr-un supermarket

mielO femeie de religie catolică a avut o surpriză neplăcută chiar în Vinerea Mare. Astfel, ea a cumpărat o caserolă de piept de miel dintr-un hyperrmarket, însă acasă a constatat că sub bucata de carne, angajaţii măcelăriei au ascuns şi capul animalului.

Deoarece se afla în mijlocul pregătirilor de Paşte, cumpărătoarea nu a mai avut timp să meargă la Protecţia Consumatorului, însă şi-a informat pe prietenii de pe Facebook cu privire la ce pot păţi dacă achiziţionează carne de miel din magazinul respectiv, potrivit Live Timişoara.

miel1Am fost şocată să văd că sub bucăţica de carne au ascuns şi capul de miel. Aveam impresia că la caserolă e cel mai sigur. Am cântărit şi aveau aproximativ cam aceeaşi greutate … deci jumate de cap era cât câteva coaste. Am aflat că o colegă a păţit la fel cu o pulpă de viţel la caserolă. Dedesubt erau roluri cu tendoane şi pielite. Clar că nu vorbim despre o simplă greşeală, are treaba cu cântarul. Dacă aveam timp mergeam înapoi, dar eram în mijlocul pregătirilor„, a declarat femeia.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.