Freacă-ți unghiile cu USTUROI – Iată ce se întâmplă!

Freacă-ți unghiile cu USTUROI – Iată ce se întâmplă!

Pe lângă beneficiile pe care le aduce sănătății tale, usturoiul vine la pachet și cu o mulțime de beneficii pentru frumusețea ta – Iată ce se întâmplă dacă îți freci unghiile cu un cățel de usturoi!

Lipsa de seleniu este principala cauză a exfolierii unghiilor, dar și a creșterii lente a acestora. Fiind bogat în seleniu, usturoiul poate oferi unghiilor tale ce le lipsește.

Tot ce trebuie să faci este să îți cureți unghiile cu acetonă, apoi să le speli bine și, după ce se usucă, să le freci cu un cățel de usturoi tăiat pe jumătate.

Usturoiul nu numai că va fortifica unghia, prevenind exfolierea, însă va și accelera creșterea acesteia. Mai mult decât atât, bacteriile și micozele sunt ucise de sucul de usturoi.

După ce îți unghi toate unghiile cu suc de usturoi, lasă-l să acționeze preț de cel puțin o oră, timp în care nu te vei spăla pe mâni și, în niciun caz, nu vei aplica ojă pe unghie.

E indicat să repeți această operațiune de fiecare dată când îți faci unghiile. Astfel, acestea vor fi frumoase, sănătoase și vor crește văzând cu ochii.

sursa:feminis.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.