Furt cu un prejudiciu în valoare de 5 000 de lei soluţionat de poliţişti

furt catuseUn băimărean, bănuit că ar fi sustras bijuterii în valoare de 5 000 de lei dintr-o locuinţă unde efectua reparaţii, a fost identificat de poliţişti la scurt timp de la reclamarea faptei. Bijuteriile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

La data de 13 septembrie a.c., un băimărean a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt din locuinţă. Acesta a declarat că, în perioada 01 – 07 septembrie a.c., în timp ce angajaţii unei societăţi comerciale efectuau lucrări de modernizare a locuinţei, i-au fost sustrase mai multe bijuterii. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 5 000 de lei.

Activităţile de documentare şi cercetare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au dus la identificarea unui băimărean de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bijuteriile au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Pentru a nu fi victime ale infracţiunii de furt din locuinţă, POLIŢIŞTII MARAMUREŞENI VĂ RECOMANDĂ să manifestaţi prudenţă în momentul în care angajaţi, pentru renovarea locuinţei, persoane necunoscute. Este recomandat să nu ţineţi sume mari de bani şi bijuterii în casă, neasigurate!

În momentul în care constataţi că aţi fost păgubiţi, sesizaţi de îndată poliţia pentru a spori şansele de identificare a autorului şi recuperare a prejudiciului!

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.