Furt din autoturism soluţionat de poliţişti

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui tânăr din municipiu, bănuit de comiterea unui furt din autoturism. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a băimăreanului.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în cursul lunii noiembrie 2016, băimăreanul în vârstă de 15 ani ar fi spart geamul portierei unei autoutilitare ce era parcată pe strada Mărășești din Baia Mare și ar fi sustras o borsetă lăsată pe bancheta din spate. Prejudiciul a fost aproximat la valoarea de 1200 lei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciului şi tragerii la răspundere a bănuitului.

Polițiștii maramureșeni vă reamintesc că astfel de fapte sunt favorizate de indolenţa posesorilor „care uită” la vedere, în interiorul maşinii, lucruri tentante, ca: genţi, poşete, telefoane mobile, aparatură electronică.

Pentru a preîntâmpina comiterea unor asemenea fapte, posesorii de autoturisme sunt sfătuiți:

– să parcheze autoturismele în locuri amenajate și iluminate;

– să evite păstrarea în autoturism a documentelor şi obiectelor personale care atrag interesul din partea hoţilor;

– să nu lase autoturismele descuiate şi chiar cu cheile în contact;

– să instaleze pe autoturisme sisteme de alarmare și antifurt, sisteme care odată activate, descurajează infractorii şi conferă siguranţă autoturismelor.

Nu uitați: hoţii vor profita de fiecare clipă de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului dumneavoastră. Mai mult interes manifestat în protecţia bunurilor pe care le deţineţi, vă scuteşte de neplăceri.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.