Gabriel Zetea a făcut turul inaugural la Cupa OFF ROAD Seini, ediția a V-a

de peSâmbătă, 3 mai, distracție și cai putere la Seini, pe platoul de lângă Peco, situat pe strada Băii. Cupa Off Road, ediția a V-a a avut aliniate la linia de start 38 de echipe. Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, alături de primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure au dorit să vadă la lucru caii putere ai mașinilor pentru Off Road. Vicepreședintele Consiliului Județean și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea a fost invitat să facă turul inaugural.

Pentru buna organizare a acțiunii trebuie amintită Asociația Off Road 4×4 din Seini, care a pregătit evenimentul exemplar.

În mulțimea prezentă la eveniment s-a remarcat și echipa de campanie a PSD Maramureș, care a împărțit pliante în care se regăsesc informații despre strategia și programul candidaților PSD la europarlamentarele din 25 mai, precum și prezentarea viitoarelor acțiuni.

off Zetea Gabriel Zetea (președinte PSD Maramureș): Seini înseamnă pentru mine orașul sufletului meu, așa cum oricare dintre noi avem un locșor în lumea aceasta care ocupă un loc apare în inima noastră. Sunt însă mândru de fiecare localitate a Maramureșului și sunt mândru să fiu maramureșean. A fost o onoare să fac turul inaugural la acest eveniment, iar senzațiile sunt imposibil de descris. Doar urcând într-o astfel de mașină poți trăi senzațiile pe care le-am trăit eu.

Revenind la moment actual, însă, nu trebuie să uităm că suntem în campanie electorală, o campanie care, în 25 mai va decide viitorii europarlamentari ai României. Și fiindcă am subliniat că sunt mândru să fiu maramureșean, voi aminti sloganul nostru care spune: Mândri că suntem români! Sunt mândru că sunt român și sunt mândru că România devine tot mai puternică în Europa!off2

 

 

 

 

 

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.