Gabriel Zetea: Adversarii politici își strigă frustrarea fiindcă ei nu pot aduna 1000 de oameni la o lansare

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a mai arătat că adversarii politici (deoarece de la aceștia au pornit toate aceste acuzații nefondate), nu fac decât să-și strige frustrarea în gura mare, fiindcă la lansările lor nu reușesc să adune nici 1.000 de oameni, iar și din cei care vin, îi huiduie pentru politicile deficitare duse de-a lungul timpului. ”Aș dori să clarificăm toate aceste acuzații nefondate privind sumele exorbitante cheltuite cu lansarea președintelui Ponta și cu prezența celor peste 70.000 de oameni care au dorit să îi fie alături premierului Victor Ponta.

Toți care am  participat am fost acolo că ne-am dorit, ar fi vrut să vină mult mai mulți delegați, dar pentru Maramureș au fost distribuite doar 500 de locuri. Adversarilor noștri politici le doresc doar o fărâmă de înțelepciune pentru a putea discerne realitatea de ficțiune”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. D-le președinte Gabriel Zetea,sunt Dulfu Viorel din Sălsig-MM,fără apartenență la nici o formațiune cu caracter politic sau apolitic.Cu permisiunea dvs,fără inteții rele față de nimeni,vin cu următoarea întrebare:
    La primirea noilor membrii în psd,dvs.nu verificați faptele din trecutul lor,mai cu seamă dacă aceștia au păcate
    grele,de moarte pe conștiință?Dacă ați descoperit astfel de fapte,vă rugăm să le dați publicității,pentru că acești
    membrii pot să ocupe sau chiar ocupă funcții de răspundere în societate.Mulțumesc.Viorel Dulfu Sălsig 446 MM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.