Gabriel Zetea: ”Duminică, membrii PSD sunt așteptați la secțiile de vot din județ pentru a-și alege liderul la nivel național”

Gabi ZeteaDuminică, 11 octombrie 2015, membrii social-democrați din întreaga țară sunt așteptați la vot, fiecare în localitatea de domiciliu, pentru a-și exprima opțiunea cu privire la candidatura lui Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD. Congresul de alegeri al social-democraților la nivel național a fost stabilit pentru duminică, 18 octombrie, însă, în 11 octombrie, cei aproximativ 500.000 de membri din țară vor fi consultați la nivel local cu privire la candidatura lui Liviu Dragnea și vor răspunde prin ”DA” sau ”Nu” pe buletinele de vot.

Fiecare organizație județeană pregătește alegerile interne ale PSD la nivel local motiv pentru care, în Maramureș, mobilizarea este maximă. Deși există un singur candidat înscris în cursă, în persoana președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, liderii social-democrați din Maramureș și-au luat în serios sarcina. Astfel, în fiecare localitate a județului vor fi amplasate urne de vot, pentru ca membrii PSD să își exprime liber opțiunea.

Conform informațiilor oferite de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, în județul nostru sunt așteptați la vot aproximativ 10.000 de membri ai organizației. În municipiul Baia Mare, urna de vot va fi amplasată la sediul județean al PSD, situat pe Bd-ul București, Nr. 5.

Gabriel Zetea: ”PSD este primul partid din România care face un act de curaj și dă un semnal de schimbare”

Liderul județean al social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea a declarat că PSD este primul partid din România care face un act de curaj și dă un semnal de schimbare, de democratizare a vieții interne de partid, un exemplu pozitiv pentru celelalte partide din România.

”Dacă până acum președintele oricărui partid era ales de către un Congres, adică delegați din partea județelor, în 11 octombrie 2015, președintele PSD va fi ales de către toți membri de partid din țară. Este bine știut că, atunci când la un Congres național sunt trimiși delegați din județe, aceștia sunt stabiliți în urma unor negocieri sau chiar în urma unor mașinațiuni interne. Duminică, fiecare membru de partid este așteptat în secțiile de votare înființate la nivelul fiecărei localități, pentru a-și exprima liber votul, cu ”DA” sau ”NU”, referitor la candidatura lui Liviu Dragnea”, a concluzionat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.