Gabriel Zetea: ”Îi mulțumesc public vicepremierului României pentru atenția pe care Maramureșul a primit-o din partea MDRAP”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care a fost și gazda acestei întâlniri, a ținut să îi mulțumească public, încă o dată, vicepremierului Liviu Dragnea, prezent în județul nostru pentru a a patra oară în ultimele luni, pentru ajutorul pe care Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației publice l-a acordat atât la nivel de Consiliu Județean, cât și la nivelul comunităților locale în Maramureș.

”Niciodată după 1989 nu am avut atâta atenție pentru fiecare proiect în parte, proiecte atât de mult așteptate, fiindcă până acum banii n-au ajuns niciodată la noi. Cu guvernele anterioare s-au semnat doar hârtii fără valoare și doar astăzi putem să ne lăudăm că, datorită Guvernului Ponta, datorită ministrului MDRAP, Liviu Dragnea, avem zeci de km de canalizare, zeci de km de drumuri asfaltate, zeci de km de aducțiune de apă, avem această construcție agresivă de poduri și podețe. Astăzi, mulțumită sprijinului pe care prietenul Maramureșului, Victor Ponta ni l-a acordat din calitatea lui de prim-ministru, a cabinetului său, putem să ieșim în fața oamenilor și să spunem care ne sunt realizările, atât la nivelul administrațiilor locale, cât și la nivelul județului.

Azi finanțăm contracte, nu doar semnăm hârtii, azi schimbarea de strategie la nivelul Ministerului Dezvoltării Regionale s-a făcut simțită și în Maramureș. Dar nu este suficient, vrem mai mult în 2015, și mai mult în 2016, vrem să rămână acest Guvern condus de Alianța Electorală PSD-UNPR-PC-PLR și ceilalți aliați ai noștri care să considere, și pe mai departe, Maramureșul ca o prioritate națională din punct de vedere investițional”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.