Gabriel Zetea: ”Îndemn maramureșenii să voteze Victor Ponta, un prieten al Maramureșului”

Liderul județean al PSD Maramureș a arătat că Victor Ponta, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la președinție este un prieten al Maramureșului și al maramureșenilor. ”Niciodată nu am avut un om atât de important la București, cel mai important om din Guvernul României, care să arate atâta deschidere județului nostru.

Alături de vicepremierul Liviu Dragnea, de vicepremierul Gabriel Oprea, premierul României, Victor Ponta și-a întors fața spre Maramureș, spre proiectele care au trenat aici de prea mulți ani, de peste 25 de ani, și ne-a acordat finanțare. Guvernul Ponta a înțeles că trebuie să facem lucrurile altfel, să nu semnăm hârtii fără valoare, ci contracte care presupun bani fizici.

În ultimele două săptămâni am fost în peste 30 de comunități ale județului și am văzut, în cadrul ședințelor de Consiliu Local, cum au fost semnate contractele de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar reprezentanții administrațiilor locale au reușit să și aprobe rectificările pozitive ale județului. Trebuie să fim, pe mai departe, un partener serios și loial pentru Guvern, să dovedim că merităm să vină investiții și mai mari în Maramureș. Guvernul Ponta are în județ o echipă executivă, o echipă de parlamentari care au reușit să transmită, la centru, mesajul cel mai important.

Victor Ponta a făcut ceva concret pentru Maramureș: zeci de km de drumuri, zeci de km de canalizări, zeci de km de aducțiune de apă, o construcție agresivă de poduri. Doar așa putem să recuperăm decalajul investițional al ultimelor două decenii”, a arătat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.