Gabriel Zetea invitat la hramul Bisericii Greco-Catolice ”Adormirea Maicii Domnului” din Strâmtura

Duminică, 17 august 2014, la Strâmtura s-a oficiat hramul Bisericii Greco-Catolice ”Adormirea Maicii Domnului”, în prezența episcopului Vasile Bizău. Președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea a participat la slujba religioasă la invitația primarului Ioan Pasere și a părintelui paroh Vasile Codrea. Alături de liderul județean al social-democraților s-a aflat și senatorul PSD al colegiului 3, Maramureș Nord, Liviu Marian Pop.

”Nu creăm diferențe între cultele și minoritățile din județ, ci le respectăm. Pentru ca o comunitate să trăiască în armonie, echilibrul între administrație, biserică și educație este esențial. Susținem proiectele tuturor localităților din Maramureș, deci implicit și pe cele din Strâmtura, fără a face nicio diferență între cultele religioase sau culoarea politică reprezentativă a administrației locale. Strâmtura face parte din colegiul pe care eu îl reprezint în Senatul României și vin aici cu plăcere, ori de câte ori sunt invitat”, a declarat parlamentarul de Maramureș, Liviu Marian Pop.

Și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că se bucură de fiecare dată când poate să fie în mijlocul comunităților locale, chiar dacă nu este vorba despre evenimente administrative, ci lucruri care țin de suflet și de spiritualitatea oamenilor. ”Maramureșul demonstrează, prin multitudinea de culte religioase care-și desfășoară activitatea neîngrădit, că este un tărâm profund spiritual, unde toate confesiunile religioase își pot găsi propria exprimare liber. Vom face, în continuare, toate eforturile ce țin de administrația publică locală pentru ca libertatea individuală a fiecăruia să fie respectată”, a conchis vicepreședintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.