Gabriel Zetea: Maramureșenii sunt interesați de finanțările care vin în județ, nu de cine e șef la PNL sau la PDL

Echipa PSD Maramureș, Alianța Electorală PSD-UNPR-PC consideră că maramureșenii sunt mai puțin interesați de cine-i șef la PNL sau la PDL, de cine ce promisiuni mai vrea să facă iar apoi să nu le onoreze, așa cum au făcut atâtea guverne până acum. „Consider că maramureșenii vor o politică a faptelor, sunt interesați de finanțările care vin în comunitățile lor.

În localitățile în care am fost pentru a semna contracte de finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) prin PNDL am vorbit pe lucruri concrete. Am vorbit despre necesitățile cetățeanului care-și dorește apă în casă, canalizare în fața porții, un drum bun pe care să nu-și rupă mașină, o grădiniță sau o școală reabilitată pentru copii, un dispesar și un cămin cultural. În ceea ce privește masterplanul național, este foarte important că Guvernul Ponta și-a întors fața spre Maramureș și se ține de cuvânt, că nord-vestul țării a fost prins în investițiile care se vor face pe fonduri europene până în anul 2030.

Că vom avea un drum care ne va lega de Ungaria, Ucraina și de Autostrada Transilvania, în sud, că se investește peste 1 miliard de euro în reabilitarea căii ferate de la Cluj la Satu Mare cu trecere prin Baia Mare, că Aeroportul Internațional va deveni aeroport regional și așteptăm cele 9 milioane de euro pentru prelungirea pistei, pentru ca apoi să sperăm la alte 10 milioane de euro, pentru modernizarea terminalului. PSD Maramureș vine în fața maramureșenilor cu o echipă puternică, sudată, cu o echipă de primari, parlamentari și consilieri care lucrează pentru județ și în interesul județului”, a declarat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.