Gabriel Zetea: ”Peste un milion de lei alocați de la MDRAP pentru alimentarea cu apă în comuna Giulești”

giulesti CLGabriel Zetea: ”Peste un milion de lei alocați de la MDRAP pentru alimentarea cu apă în comuna Giulești”

În Giulești s-a rectificat bugetul propriu al comunei cu sume primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), pentru un proiect extrem de important pentru comunitate, respectiv alimentarea cu apă a satelor Berbești și Ferești.

La finalul anului 2014 și începutul anului 2015 s-au alocat, doar pentru acest proiect, o sumă ce depășește un milion de lei. Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, care a participat la ultima ședință a CL Giulești, a dorit să își exprime regretul pentru situația în care se află fostul primar, Gheorghe Vraja, dar și susținerea pentru consilierii locali și viceprimarul Gheorghe Dedeman, al căror scop este de a continua proiectele benefice comunității.

Gabriel Zetea: ”Felicit eleganța consilierilor din Giulești și strategia de absorție a viitoarelor fonduri europene”

”Am participat pentru prima oară la ședința Consiliului Local din Giulești și tocmai de aceea îmi exprim regretul pentru situația în care se află fostul primar, Gheorghe Vraja, un primar cu care, personal, am colaborat foarte bine. În același timp, însă, doresc să-mi exprim susținerea față de consilierii locali azi în funcție și pentru viceprimarul Gheorghe Dedeman.

Am avut o discuție aplicată și aș vrea să felicit eleganța consilierilor din Giulești în ceea ce privește abordarea viitoarelor proiecte ale comunității, în special strategia de absorție a viitoarelor fonduri europene. Atâta timp cât este înțelegere între executivul primăriei și Consiliul Local, administrația poate să lucreze în folosul comunității”, a declarat vicepreședintele Consiliul Județean, Gabriel Zetea.

Gheorghe Dedeman: ”Vicepreședintele CJ, Gabriel Zetea ne-a adus o suplimentare de contract de 400.000 de lei pentru alimentarea cu apă în Ferești și Berbești”

Viceprimarul comunei Giulești, Gheorghe Dedeman a ținut să menționeze că, la ședința Consiliului Local a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, care nu a venit ”cu mâna goală”. Reprezentantul executivului CJ a adus la Giulești o suplimentare cu 400.000 de lei a contractului de alimentare cu apă în satele Ferești și Berbești. ”La ședința de Consiliu Local din Giulești am dezbătut mai multe proiecte, însă cel mai important este cel de alimentare  cu apă a două sate din comună.

Apa nu a fost potabilă în ultimul timp, iar anul trecut am suplimentat o vale pe timp de secetă. Am curățat bazinul vechi de înmagazinare a apei din satul Giulești, iar săptămâna aceasta sperăm să finalizăm proiectul. Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, care s-a aflat pentru prima oară la ședința de CL Giulești, ne-a adus o suplimentare a proiectului de alimentare cu apă în Berbești și Ferești.

Am mare încredere în domnul vicepreședinte Zetea, care a promis să ne ajute și pe mai departe. Și fiindcă îl cunosc de mulți ani, știu că se va ține de cuvânt”, a declarat viceprimarul comunei Giulești, Gheorghe Dedeman.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.