Gabriel Zetea: ”PNL și PDL se numesc creștini și au ales un candidat care nu merge la biserică”

Liderul PSD Maramureș a declarat despre contracandidații de  la PNL și PDL, regăsiți mai nou sub denumirea de ACL, cei care nu au timp să creioneze un program de guvernare, fiind prea preocupați de cine să fie șeful și cum să se numească noul partid.

Vorbim de acel PNL care a ales să rupă proiectul USL și să se alieze tocmai cu cei care au distrus țara, reprezentanții PDL. ” Ne așteaptă o toamnă grea, o campanie electorală în care vom fi atacați permanent de adversari care azi, în Maramureș, nu produc altceva decât gâlceavă politică. Nu am auzit de la PNL sau PDL în ultimul timp decât sfadă: cum să se numească noul partid, cine să fie șef.

I-au găsit între timp și un nume acestei construcții politice, ACL. Se numesc creștini, dar au un candidat care nu merge la biserică. Eu m-am săturat de ceartă în țara asta. Vreau să înțelegem cu toții importanța acestui moment istoric pentru România. Un moment în care avem șansa să alegem în fruntea Statului Român un om puternic.

Un om care demonstrează zilnic că are puterea de a se implica și de a rezolva problemele românilor. Un om cu viziune și cuvânt. Un om care să ne facă cinste atunci când ne reprezintă țara. Un om care să ne facă mândri că suntem români. Un om care se numește Victor Ponta! Victor Ponta Președinte pentru o Românie Puternică!”, și-a încheiat discursul președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, în aplauzele de susținere ale delegaților și invitaților prezenți în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.