Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Am recâștigat 14 primari, număr similar cu cei care au ales o altă tabără în 2006”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat că social-democrații maramureșeni au recuperat cei 14 primari care au plecat, în 2006, în baza ordonanței similare a fostului guvern de la acel moment. ”Le urez tuturor bun venit, sunt oameni care au ales PSD și echipa noastră pentru a putea face un plus de bine comunităților pe care le reprezintă. Aleșii locali care au venit spre noi au găsit suficientă înțelegere la PSD și vor putea să își continue proiectele începute, alături de o echipă performantă și competentă.

Pe lângă cei 10 primari care i-am anunțat la întâlnirile anterioare, au venit alături de noi și Irina Iusco, primarul comunei Șieu, Ștefan Iuga, edilul din Săliștea de Sus, Ștefan Oncea, primarul din Poienile de sub Munte și edilul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș. Viceprimarii care au optat pentru PSD, în aceste ultime zile, sunt: Vasile Leordean, din Petrova, Norel Began, de la Sarasău, Antonia Tomoioagă, din Borșa”, a precizat liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Președintele filialei județene a social-democraților a dorit să sublinieze, încă o dată, că Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administrația publică locală nu a fost construită doar pentru a veni aleșii locali spre PSD, cum au sugerat contracandidații lor politici. ”Și din PSD sunt oameni care au ales să plece sau să treacă independenți, nu doar care să vină în partid. Sunt puțini, e adevărat, foarte puțini, a fost alegerea fiecăruia și toți au ales după cum le-a dictat conștiința”, a subliniat Gabriel Zetea, liderul județean al PSD Maramureș.

Și deputatul Colegiului 2, Baia Mare Est, Florin Tătaru, a dorit să prezinte un punct de vedere la finalul acestei ordonanțe. ”S-a tot spus că Ordonanța 55 a fost creată să încurajeze traseismul, dar eu cred că a dat ocazia fiecăruia să-și facă alegerile corecte. Mai mult, cei care au dat dovadă de traseism sunt reprezentanții ACL și Klaus Iohannis. Aceștia sunt, din punctul meu de vedere, cei mai mari traseiști. Oameni care au trădat USL la numai câteva săptămâni după ce au ajuns pe funcții, în 2012, tocmai sub sigla Uniunii, aleși locali care au trădat electoratul care le-a dat votul și au trădat chiar dorința membrilor lor de partid”, a precizat deputatul PSD de Maramureș, Florin Tătaru.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.