Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Colaborarea politică sterilă, fără rezultatre palpabile în administrație nu are valoare ”

În discursul său de bun venit, liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al CJ Maramureș a dorit să amintească faptul că adevărații liberali au trecut la PLR, fiindcă foștii colegi care își spun peneliști au fugit lângă Traian Băsescu. Președintele social-democraților maramureșeni a menționat și faptul că, deși nu este încă un protocol semnat cu UDMR, se lucrează intens la o formă de colaborare, iar actul ar putea fi parafat în cel mai scurt timp. ”Colaborarea politică sterilă, fără rezultatre concrete, palpabile în administrație nu are valoare. Maramureșenii nu mai au nevoie de promisiuni, nu mai au nevoie de vorbe goale.

Clasa politică maramureșeană a dezamăgit mult prea multă vreme. Nu am știut să luăm de la București ce ne aparținea de fapt și de drept. Dar printr-o muncă asiduă, susținută în ultimii doi ani, am reușit să schimbăm parțial această percepție, că Maramureșul este izolat. Avem, azi, în Maramureș, cele mai mari investiții din ultimii 20 de ani, fie că vorbim de cei 100 de km de drum național reabilitați în 2013 și continuarea lucrărilor în 2014, fie că vorbim de cele peste 100 de proiecte ale administrațiilor locale finanțate prin PNDL, de către Ministerul Dezvoltării Regionale.

Bani care au venit în județul Maramureș pentru aducțiuni de apă, canalizare, reabilitări de drumuri comunale cu construcție de poduri. Am început, în acest an, un program agresiv de construcții de poduri, domeniu în care județul nostru este atât de deficitar, în Suciu de Sus, Cernești, Recea, Tăuții Măgherăuș. Vom demara lucrări noi în Bârsana, Seini sau Bogdan Vodă și, mai ales, un mare triumf al acestui Guvern, demararea în cel mai scurt timp a podului peste Someș, la Ulmeni – Chelința.

Acestea sunt lucruri concrete, cu care PSD se poate mândri”, a precizat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea. Liderul județean al social-democraților a precizat că datoria fiecăruia este de a continua această muncă începută cu dreptul, de a continua aceste investiții. ”Să le arătăm oamenilor că viața lor se poate schimba în bine dacă suntem serioși și cinstiți!”, i-a îndemnat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, pe delegații aflați în sală.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.