Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Invit miniștrii Cabinetului Boc la decență”

Deși ne aflăm în plină campanie electorală, la nivelul Guvernului Ponta activitatea și munca continuă, a arătat liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Investițiile preconizate în Masterplanul național de transport trebuie popularizate în perioada următoare. Maramureșul nu mai este doar un punct pe harta țării, iar județul nostru și zona de nord-vest au ajuns să conteze la nivelul Guvernului de la București.

Se va construi viitorul drum rapid, așteptăm finanțarea pentru Aeroport, sunt preconizate lucrări la căile ferate din această parte a țării”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea. Aceste afirmații au fost întărite și de ministrul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea. ”Și Maramureșul este acum pus pe o hartă.

Putem să ne mândrim că avem în masterplan un drum expres care vine de la Turda și trece prin Baia Mare, avem finanțare promisă pentru Aeroportul Internațional, vom avea căi ferate de calitate. Am încercat să susținem cât mai multe proiecte care privesc Maramureșul și cred că am și reușit, alături de președintele PSD Maramureș și de parlamentarii partidului”, a precizat Dragoș Titea, secretar de stat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.