Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Minciunile lui Băsescu nu mă interesează, important este ce putem face pentru Maramureș”

Conferința de presă a PSD Maramureș de marți, 14 octombrie 2014 a fost convocată la ora potrivită, respectiv ”doi și-un sfert”, a spus, zâmbind cu subînțeles, președintele filialei județene a social-democraților, Gabriel Zetea. Liderul județean al PSD a făcut referire la declarațiile pe care președintele Traian Băsescu le-a făcut luni seara, la un post național de televiziune, conform cărora premierul Victor Ponta, prezidențiabilul PSD-UNPR-PC ar fi ofițer sub acoperire.

”Mă interesează ce putem face pentru Maramureș, pentru comunitățile locale în perioada următoare, nu mă interesează minciunile lui Băsescu. Victor Ponta nu a fost și nu este ofițer acoperit, serviciile secrete SRI și SIE au confirmat acest lucru. Privim doar la o altă manevră a lui Băsescu de a deturna campania electorală. Înțelegerea lui Băsescu cu Klaus Iohannis este evidentă, străvezie. Șeful statului știe că i se apropie sfârșitul mandatului, că pleacă acasă, că nu va mai reprezenta nimic, va pleca acolo unde 7,8 milioane de oameni l-au trimis deja, cu mai bine de doi ani în urmă. Pe mine mă interesează ce înseamnă anul 2014 pentru Maramureș, pentru administrațiile locale, mă interesează rectificările pozitive care vin în județ. Și cum anul acest a fost unul extem de benefic pentru județ, să perpetuăm acest lucru și în 2015, 2016 și anii ce vor urma”, a explicat vicepreședintele Consiliului Județean și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea, vicepreședinte CJ Maramureș: ”Colegii din ACL ar trebui să copieze lucrurile pozitive, nu să facă declarații sterile”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a lansat un mesaj către colegii săi din ACL, afirmând că aceștia ar trebui să copieze lucrurile pozitive, nu să lanseze declarații sterile și fără substanță.

”Ei se bat cum să se numească, cine să fie șef, câți copreședinți să existe, câte funcții de prim-vicepreședinte să aibă partidul fără nume. Important este, însă, să vedem cum putem să-i ajutăm pe maramureșeni, și cum vom putea face să aducem tot mai mulți bani în județ”, a conchis președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.