Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Toți cei care vor să facă politică și administrație alături de PSD sunt primiți cu brațele deschise”

Liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea a arătat faptul că toți aleșii locali și județeni care își doresc să facă politică și administrație de calitate alături de social-democrați sunt primiți cu brațele deschise. ”Odată îndeplinite prevederile Ordonanței 55, venim cu transparență în fața presei și a opiniei publice și anunțăm aleșii locali care au ales să treacă la PSD Maramureș”, a subliniat președintele filialei județene a PSD, Gabriel Zetea.

Florica Mureșan, viceprimarul comunei Fărcașa, fost membru PDL, a subliniat faptul că revine în rândul social-democraților după câțiva ani de absență, iar alături de ea și de primarul Ioan Stegeran au trecut și șapte consilieri locali. ”Cu mare încredere m-am întors alături de prietenii mei, deoarece o muncă de calitate se poate face doar în echipă. Avem multe proiecte pentru Fărcașa și, alături de PSD, sperăm să le ducem la capăt”, a arătat viceprimarul de Fărcașa, Floare Mureșan.

Și viceprimarul de Recea, Valer Mădăras susține că se află la al treilea mandat alături de primarul Octavian Pavel, iar încă din anul 2012 a venit alături de PSD, pentru a duce la îndeplinire toate proiectele comunității. O declarație interesantă a fost cea a viceprimarului de Seini, Octavian Bodea, care a ajuns la conferința PSD Maramureș împreună cu primarul de Seini, Gabriela Tulbure. ”Anunț Biroul Județean al PDL că am trecut în mijlocul membrilor PSD de bunăvoie și alături de administrația locală și județeană vom lucra în echipă. Aceasta este decizia mea și alături de mine au venit și mulți dintre simpatizanții mei.

Și consilierul județean Vasile Ban, fost membru PNL a explicat trecerea lui la PSD. ”Eu am crezut în proiectul USL, am fost ales consilier județean pe lista USL și am considerat că a fost greșit să rupem Uniunea, după ce am participat împreună la alegerilor locale, la referendumul pentru demiterea președintelui Băsescu și la alegerile europarlamentare. Mă alătur acestei echipe competente fără nicio presiune, fiind alegerea mea de a lucra cât mai bine pentru binele județului”, a arătat și Vasile Ban.

Conform declarațiilor președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, majoritatea în Consiliul Județean s-a reconfigurat. Astfel, PSD are 9 consilieri județeni, UNPR are șase și PC este reprezentat de trei aleși, ceea ce aduce majoritatea favorabilă de 18 voturi pentru USD Maramureș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.