Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Vom face tot posibilul ca echipele din Maramureș să primească sprijin de la Consiliul Județean”

premiereDupă felicitările transmise celor de la Avântu Bârsana, echipă despre care anul trecut se vorbea la nivel național, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a ținut să felicite și câștigătorii acestei competiții, respectiv jucătorii de la ACS Speranța Coltău. ”Felicitări și celor din Coltău, sunt o echipă foarte tânără, dar în același timp extrem de puternică, care arată că înțeleg fotbalul ca pe un sport de echipă. Victoria aceasta este o bucurie pentru comunitatea lor și pentru Maramureș, de ce nu, fiindcă avem speranța că ne vor reprezenta cu cinste în competițiile care vor urma. Vom face tot posibilul, la nivel de Consiliu Județean, ca astfel de echipe să primească ajutor, astfel încât spiritul de fair-play să conteze la acest nivel de performanță, și nu orgoliile. Le urăm mult succes la următoarele meciuri pe care le vor disputa în Cupa României”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea. 

1 COMENTARIU

  1. Daca ne veti ajuta d-nul ZETEA noi galeria din coltau va multumim anticipat si va promitem solem ca vom fi o galerie model la nivel de judet si nu numai ,asteptam sprijinul dumneavoastra ,cu respec GALERIA DIN COLTAU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.