Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: ”Am votat pentru un prieten al județului, un om care a făcut ceva concret pentru Maramureș”

Președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea a votat duminică, 2 noiembrie, la ora 10.45, la Secția de votare situată pe strada Banatului nr. 1, din Baia Mare, împreună cu secretarul executiv al filialei județene și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea. La ieșirea de la urne, liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că a votat ca un bun român așa cum toți românii ar trebui să voteze, pentru un alt bun român.

”Am votat pentru ca toate lucrurile rele care s-au întâmplat în ultimii zece ani să nu se mai întâmple niciodată, am votat pentru ca pensiile, salariile, alocațiile copiilor să nu mai fie tăiate de nimeni, am votat pentru un președinte care unește, am votat pentru un om care a făcut ceva concret pentru județul Maramureș, am votat pentru un prieten al Maramureșul”, a declarat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.