Gabriel Zetea: ”PSD Maramureș mulțumește electoratului pentru votul de încredere la europarlamentare”

finalPreședintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea mulțumește maramureșenilor care s-au prezentat la votul de duminică, 25 mai, vot care a desemnat viitorii eurodeputați ai României în Parlamentul European. ”Mulțumim tuturor maramureșenilor care au ieșit la vot și și-au exprimat opțiunea politică, indiferent de alegerea lor. Acești oameni au arătat că le pasă. Celor care n-au ieșit la scrutinul din 25 mai, le transmitem că sperăm să iasă la prezidențialele din noiembrie, atunci când românii și maramureșenii vor alege viitorul președinte al țării, pentru un mandat de cinci ani. La aceste alegeri, Alianța Electorală PSD-UNPR-PC a obținut cel mai mare scor la nivel național, 46 de procente după redistribuire, ceea ce ne angajează în a fi și mai buni pentru a împlini așteptările românilor. Din cele 32 de mandate de parlamentari europeni din România, 16 revin Alianței PSD-UNPR-PC”, a precizat liderul județean al PSD.

”Le mulțumesc în mod special celor care ne-au dovedit că au încredere în noi, maramureșenilor care au votat Alianța Electorală PSD-UNPR-PC în procent de peste 35% și le spunem că vom încerca să nu dezamăgim. Acest scor ne obligă să fim mai buni, mai performanți, să muncim pentru Maramureș și doar în interesul acestui județ. Vom continua proiectele USL, PSD este şi rămâne continuatorul USL şi tot ceea ce ne-am asumat, vom duce cu bine la sfârşit”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Liderul județean al PSD susține că acest scor în Maramureș acordat stângii se datorează unei activități susținute, se datorează muncii în echipă a tuturor reprezentanților PSD, implicării parlamentarilor, primarilor și viceprimarilor, consilierilor locali și județeni, președinților de organizații dar și tuturor membrilor care au fost zi de zi pe baricade în această lună și nu numai. Este o victorie colectivă, este victoria unei Alianțe care și-a unit forțele pentru o Românie mândră în Europa, pentru a trimite în Parlamentul European politicieni mândri să fie români, pentru oameni care să muncească pentru România și pentru Maramureș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.