Gabriel Zetea (PSD): ”Pentru a prelua controlul asupra pandemiei trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri”

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș și candidat al social-democraților maramureșeni pentru Camera Deputaților a declarat că în programul de guvernare al PSD pe domeniul sănătate se arată faptul că”o societate divizată nu poate lupta eficient în fața pandemiei”.

”Acțiunile adoptate de Guvernul PNL pentru gestionarea situației generate de pandemie au fost slabe, ineficiente, întârziate și în cele mai multe cazuri au lipsit cu desăvârșire.”, a declarat Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD la nivel național și candidat al PSD Maramureș pentru Parlamentul României.

Reprezentanții Partidului Social-Democrat susțin că, pentru a prelua controlul asupra pandemiei, cetățenii trebuie tratați ca și parteneri, prin unirea turor toate forțele din societate.

”Trebuie să investim în sistemul de sănătate, în personalul medical, în testarea pe scară largă pe lanțurile epidemiologice, în susținerea mediului de afaceri și a locurilor de muncă. Nu în ultimul rând, trebuie să investim în educație. Până acum, Guvernul PNL a pus mai presus interesele politice și electorale, insistând să facă alegeri în decembrie, deși cazurile de infectări cresc alarmant, zi de zi. Se încearcă, astfel, limitarea accesului alegătorilor din categoriile vulnerabile, care nu votează tradițional cu ei. În aceste condiții este mai riscant să rămâi acasă în 6 decembrie, decât să lași acest guvern să-și facă de cap încă patru ani. Cei care își doresc schimbarea trebuie să aibă curajul să iasă la vot!”, a declarat liderul PSD Maramureș și candidat pentru Camera Deputaților, Gabriel Zetea.

Liderii social democrați susțin că în timp ce peneliștii își urmăresc interesele politice și electorale, răspunsul PSD în fața pandemiei este prezentat prin argumentele și expertiza unor profesioniști în domeniul medical și epidemiologic. Aceștia s-au alăturat formațiunii social-democrat și se află, astăzi, printre candidații PSD în noul Parlament.

Alegătorii au certitudinea că votând PSD,  încă din prima zi de guvernare, partidul va lua măsuri adecvate și eficiente pentru combaterea pandemiei. Prin controlul pandemiei va crește economia, va exista siguranța locurilor de muncă, siguranța în sănătate și în educație și siguranța unui trai mai bun.

(P)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.