Gabriel Zetea: ”PSD se ocupă de politica promisiunilor îndeplinite pentru Maramureș!

În timp ce unii se ocupă excesiv de politică și campanie electorală, PSD se ocupă de politica promisiunilor îndeplinite, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul județean al partidului.

Liderul filialei PSD a susținut dialogul cu presa alături de deputatul PSD al colegiului 2, Baia Mare Est, Florin Tătaru, precum și cu senatorul Colegiului 2, Maramureș Sud, Sorin Bota. „Am demarat o amplă campanie de informare în aproape întreg județul despre ceea ce înseamnă masterplanul național de transport. Am fost la  Seini, Tăuții Măgherăuș, Recea, Satulung, Șomcuta, la Cernești, Copalnic Mănăștur, Șișești, la Boiu Mare și Valea Chioarului, Coaș, Remetea Chioarului, Săcălășeni, Fărcașa, vom continua cu zona Lăpuș, iar săptămâna viitoare mă voi întâlni cu primarii și consilierii locali din Maramureșul istoric.

Masterplanul național de transporturi este un subiect foarte important pentru România, ar trebui să fie cel mai important, însă la nivel național tot ce se dezbate are legătură cu gâlceava politică„, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.