Gabriel Zetea: ” PSD trebuie să intre în anul 2016 cu o conducere aleasă legitim, conform statutului PSD”

Gabriel ZeteaPSD Maramureș a adoptat luni, 20 iulie, în cadrul Biroului Politic Județean (BPJ) de conducere al organizației două hotărâri, mandatându-l pe președintele filialei județene, Gabriel Zetea să le susțină în cadrul Comitetului Executiv Național (CNEx) de miercuri, 22 iulie, de la București. Cele două hotărâri fac referire la menținerea guvernării PSD alături de UNPR și ALDE, respectiv organizarea unui Congres al PSD, care să aleagă o conducere legitimă în anul 2015.

Făcând referire la mandatul cu care pleacă la București, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că social-democrații au nevoie de unitate și de rezolvarea rapidă a tuturor problemelor interne, pentru a se putea pregăti pentru alegerile care urmează în anul 2016. ”M-am consultat foarte mult, în această perioadă, cu colegii mei social-democrați maramureșeni și am ajuns la concluzia că ne dorim, pentru perioada următoare, în primul și în primul rând ca PSD să mențină guvernarea, o guvernare bună, în beneficiul românilor și cu rezultate de netăgăduit.

Am muncit enorm în ultimii trei ani, în Maramureș, pentru a recupera decalajul investițional lăsat de pedeliști. Doar Guvernul Victor Ponta este cel care a înțeles cu adevărat, în ultimii ani, problemele Maramureșului. De aceea, menținerea guvernării asigură, credem noi, și în continuare, atenția pe care Maramureșul o merită de la centru.

În același timp, PSD trebuie să intre în anul 2016, în pregătirea alegerilor locale și parlamentare, cu o conducere aleasă legitim, conform statutului PSD”, a arătat liderul județean al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Zetea: ”Orice luptă, orice vot unul contra altuia în partid, nu fac decât să ridice mingi la fileul opoziției”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a subliniat faptul că nu vrea să intre în detalii privind statutul adoptat în 2013, dar el ridică unele probleme  pe care le va semnala în cadrul ședinței Comitetului Executiv. ”Rezolvarea rapidă a disputelor de leadership în cadrul PSD și în același timp susținerea fără echivoc a partidului trebuie să fie gândurile tuturor colegilor care vor intra în ședința Comitetului Executiv Național. Orice luptă, orice vot unul contra altuia, nu fac decât să ridice mingi la fileul opoziției, în loc să ne ocupăm de problemele reale ale românilor și prioritățile guvernării PSD: Codul fiscal și legea salarizării”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.