Gabriel Zetea (PSD): ”Victor Ponta va duce schimbarea până la capăt!

La ședința Consiliului Național lărgit al PSD au participat peste 6.000 de reprezentanți ai tuturor organizațiilor județene din România. Din Maramureș a fost prezentă o delegație formată din 60 de membri, având în vedere distanța față de locul de desfășurare. Evenimentul de marți, 29 iulie a început cu o mică întârziere datorită evenimentelor nefericite din zonă, respectiv inundațiile care au lovit județele Dolj, Gorj, Vâlcea.

Președintele PSD, Victor Ponta și-a modificat întreg programul acelei zile și a petrecut-o aproape în întregime în zonele afectate de inundații. S-a întâlnit direct cu oamenii din localitățile calamitate și a reprezentat, alături de vicepremierul Liviu Dragnea, activitatea tuturor instituțiilor statului implicate în acțiunile de salvare de vieți. ”Deși partidele de opoziție au criticat faptul că lansarea candidaturii la prezidențiale a fost programată într-o perioadă atât de încercată pentru români, președintele Victor Ponta a arătat că poate să le facă pe ambele.

Liderul PSD și premierul României a dovedit că într-o singură zi poate să se afle în teren, pentru a-și îndeplini cu brio prerogativele funcției de prim-ministru și în același timp să ajungă în mijlocul susținătorilor săi și să dea mesajul pe care aceștia îl așteptau: confirmarea candidaturii pentru alegerile prezidențiale”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.