Gabriel Zetea, vicepreședinte CJ Maramureș: ”Cu finanțare de la MDRAP, localitatea Mesteacăn finalizează proiectul aducțiunii de apă”

Aflat la manifestările comunei Valea Chioarului alături de primarul Ioan Burde , deputatul Călin Matei , consilierii județeni Emil Muntean și Cosmin Drulea,  Gabriel Zetea vicepreședinte CJ Maramureș a adus felicitări comunității locale pentru spiritul de unitate extrordinar de care dau dovadă.

”Puține comunități maramureșene își cinstesc cu atâta drag istoria, precum mica localitate din Mesteacăn. Am avut posibilitatea să văd cum fiii satului, mulți dintre ei plecați fie în străinătate, fie în marile orașe ale României, se întorc la rădăcini, pentru a cinsti memoria comunității și a familiei. Mă bucur să văd în Valea Chioarului o administrației locală și un primar atât de implicat și în viața spirituală a comunității, precum și în plan administrativ, respectiv dezvoltarea proiectelor locale.

Am discutat cu aleșii locali din comună în mod direct și mă bucură foarte tare faptul că, în acest an, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), condus de vicepremierul Liviu Dragnea, finalizăm cea mai presantă problemă a localității Mesteacăn, aducțiunea de apă. Acest proiect a fost demarat abia cu un an în urmă, iar la o diferență de numai 12 luni, locuitorii comunei Mesteacăn beneficiază de apă, datorită hărniciei și implicării primarului lor, edilul Ioan Burde”, a conchis vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.