Gabriel Zetea, vicepreședinte CJ Maramureș: ”Felicit Consiliul Local din Săpânța pentru înțelepciunea de a evita un blocaj administrativ pentru comunitate”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea s-a aflat vineri, 17 octombrie, în Săpânța, unde a luat contact cu noua majoritate creată în Consiliul Local, precum și cu viceprimarul cu atribuții de primar, Dorel Codrea. Problemele și tensiunile prin care a trecut Săpânța în ultima perioadă sunt foarte cunoscute. Săpânțenii au fost la un pas de a fi în cazul celor din Bocicoi, acolo unde situația nu a putut fi încă redresată. Din fericire, la Săpânța s-a găsit înțelepciunea suficientă de a opri un blocaj administrativ, iar săpânțenii revin în mijlocul marii familii a administrației județene.

”Am felicitat Consiliul Local din Săpânța pentru faptul că a avut suficientă înțelepciune de a evita dizolvarea CL, lucru care ar fi dus la blocaje în implementarea actualelor sau potențialelor viitoare proiecte. Am avut un prim contact cu primarul interimar, Dorel Codrea, precum și cu noua majoritate creată în Consiliul Local din Săpânța. Le-am explicat consilierilor că lucrul care contează în această perioadă cel mai mult este ca, indiferent de culoarea politică pe care o reprezintă, atunci când intră în Cl să dezbrace haina partidului politic, iar principalul lor interes să fie reprezentarea cetățeanului. Din păcate, Săpânța a pierdut în ultimii doi ani foarte mult timp pentru demararea unor proiecte noi prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), așa cum beneficiază aproape toate administrațiile publice locale din județ. Ne pregătim acum pentru accesarea de fonduri europene pentru perioada 2014 – 2020. Am găsit foarte multă deschidere la Săpânța și am credința că această comunitate va prospera în cel mai scurt timp”, a conchis liderul județean al PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.