Gabriel Zetea, vicepreședinte CJ Maramureș: ”Victor Ponta este un prieten al Maramureșului și al maramureșenilor”

Ponta in BM9La sfârșitul săptămânii trecute, premierul României și candidatul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC s-a aflat în Maramureș alături de președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, președinte PLR, de miniștrii Ioan Rus, Mircea Dușa, Doina Pană, Aurelia Cristea, precum și de fostul ministru de Interne, Radu Stroe.

Vizita lui Victor Ponta în Maramureș a fost așteptată cu nerăbdare atât de activul de partid, cât și de partenerii din Alianță, pentru a-i putea transmite premierului întregul sprijin al Maramureșului în turul doi al alegerilor prezidențiale, alegeri care vor avea loc duminică, 16 noiembrie 2014.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea a dorit să reitereze, încă o dată, faptul că Victor Ponta este un prieten al Maramureșului, un prieten care a privit cu dragoste spre nordul țării iar acest lucru a fost vizibil în ultimii doi ani prin zecile de kilometri de canalizare, de aducțiune de apă, zeci de km de drumuri comunale care au fost reabilitate în județul nostru, așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată, sub niciun guvern post-decembrist. ”Victor Ponta este un prieten al maramureșenilor, un prim-ministru care, alături de Guvernul său, și-a întors fața spre Maramureș.

Datorită lui și vicepremierului Liviu Dragnea, în județul nostru nu s-au mai semnat proiecte fără valoare, ci s-au primit finanțări. Nu au mai fost doar vorbe și promisiuni neonorate, au fost fapte. Iar faptele și cuvântul respectat al Guvernului Ponta ne permit să ieșim azi, în fața oamenilor și să spunem ce am făcut bine la nivel administrațiilor locale, la nivelul județului, în ultimii doi ani. Asta dorim să afle maramureșenii, că este pentru prima dată când un Guvern își ține cuvântul față de Maramureș, iar acest Guvern este condus de Victor Ponta, cel care, în 16 noiembrie, va deveni președintele României”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.