” GALA CAMPIONILOR” CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE KARTING ȘCOLAR 2014

Sâmbătă 29 noiembrie 2014 în localitatea Marghita s-a desfășurat   ” GALA CAMPIONILOR” CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE KARTING ȘCOLAR 2014.

La acest campionat au participat 193 de piloți din 28 de județe. Echipajul de la Palatul Copiilor din Baia Mare sub indrumarea profesorului Olar Mircea a reușit să urce pe podium pe locul 3.

Premii au obținut piloții:

Vicecampion national al categoriei Cadet este pilotul Olar Adrian Ilie elev la Colegiul Economic ”NICOLAE TITULESCU” din Baia Mare clasa a XII-a diriginte Miclauș Rodica. Acest pilot a obținut locul 3 la categoria Mobra Seniori și un premiu special pentru pregătirea motoarelor echipei băimărene.

Vicecampion național al categoriei Mobra juniori este pilotul Olar Mircea elev la Colegiul Național ”GHEORGHE  ȘINCAI” din Baia Mare clasa a X-a diriginte Ghita Ioan. Acest pilot a obținut și locul 5 la categoria Cadet.

La categoria Pufo a urcat pe podium pilotul Perșe Sergiu elev la Școala ”Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare clasa a 3-a învățător Herțeg Anca care s-a clasat pe locul 3.

Mențiuni au obținut pilotii:

Komlosi Robert elev la Liceul Teoretic ”Nemeth Laszlo” Baia Mare, clasa aIX-a A, diriginte Madarassy Kinga la categoria  Mobra junior și la categoria Cadet

Pilotul Kulcsar Tamas elev la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie clasa aXI-a diriginte Laszlo Erika a obținut locul 5 la categoria Mobra Seniori.

Pilotul Feldman Felix elev la Liceul de Arte din Baia Mare la categoria Pufo

Pilotul  Jiurge Mircea elev la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 18 din Baia Mare la categoria Pufo

Pilotul  Lauran Vlad elev la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Baia Mare la cat. mini și la cat. Mobra junior.

Pilotul Bîrle Daniel  la categoria KZ125 .

Piloțul Pintea Mihaița  la categoria 125 KZ.

In anul calendaristic 2014 echipa de karting a municipiului Baia Mare a participat la 12 competiții sportive unde a obținut 17 premii 1, 15 premii 2 și 23 de premii 3 în total 55 de premii.

Echipa a fost pregătită și coordonată de profesor Olar Mircea de la Palatul Copiilor Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.