Gala Premiilor de Excelență ale Municipiului Baia Mare .Primarul Cătălin Cherecheș : Un gest prin care spunem “Mulțumesc!” celor care fac ca lucrurile să funcționeze în comunitatea băimăreană!

Gala Premiilor de Excelență ale Municipiului Baia Mare .Primarul Cătălin Cherecheș : Un gest prin care spunem “Mulțumesc!” celor care fac ca lucrurile să funcționeze în comunitatea băimăreană!

Vineri, 15 .02.2020, a avut loc festivitatea de premiere a băimărenilor care prin activitatea lor aduc plus valoare comunității băimărene, participând activ la dezvoltarea orașului, la bunăstarea comunității sau reprezentându-ne cu succes în diverse domenii de activitate.

Primarul Cătălin Chrecheș :

“Un gest prin care spunem “Mulțumesc!” celor care fac ca lucrurile să funcționeze în comunitatea băimăreană, celor care se dedică orașului și comunității, respectiv celor care ne onorează prin reprezentarea noastră la cel mai înalt nivel

Împreună cu colegii mei din Consiliul Local am gândit acest mod de a ne arăta aprecierea și mulțumirea pentru băimărenii care își dedică viața și activitatea profesională comunității băimărene. Prin Gala Premiilor de Excelență ale Municipiului Baia Mare am venit cu un gest simbolic, o medalie de recunoaștere a meritelor, înspre cei care zi de zi se străduiesc ca prin activitatea lor să aducă plus valoare comunității noastre, participând activ la dezvoltarea orașului nostru, la bunăstarea comunității sau reprezentându-ne cu succes în diverse domenii de activitate.

Este foarte important să le spunem oamenilor, în general, Bună ziua și Mulțumesc. Această Gală e menită în primul rând celor care de foarte multe ori în tăcere fac ceva pentru oameni și pentru Baia Mare. Cărora de multe ori le spunem Bună ziua, dar poate prea rar Mulțumesc. Am învățat că întotdeauna trebuie să ai răbdare, mai ales pentru ce vine bine în sufletul tău să se transfere tot bine înspre comunitate. Am învățat că trebuie să fii generos indiferent de emoțiile personale pe care le ai. Să îi privești pe băimăreni cu zâmbetul pe buze chiar dacă ai sufletul măcinat de supărare și să nu îți pierzi niciodată entuziasmul cu care te dăruiești comunității. Totul se face cu dragoste atunci când iubești orașul și comunitatea.

Le mulțumesc celor care sunt inima administrativă a acestui oraș, aparatul de specialitate al Primăriei, tot ceea ce înseamnă structură administrativă a municipiului Baia Mare, celor care coordonează întreg sistemul de învățământ, celor care administrează serviciile publice locale, celor care fac eforturi în societățile comerciale care sunt în subordinea Consiliului Local pentru modul în care se implică, se dedică și fac ca băimăreanul să aibă o calitate a vieții cât mai ridicată și să evolueze pentru noi toți nivelul la care ne dorim să trăim. Asta nu doar pentru noi, ci și pentru cei care vin în urma noastră. Îmi manifest respectul și aprecierea și pentru cei care au construit acest oraș și le mulțumesc celor care sunt în Consiliul de Onoare al Municipiului Baia Mare, oameni care s-au dedicat acestei comunități, arătând că viața și activitatea lor sunt puse în slujba cetățeanului.

Gala premiilor de excelenta ale municipiului Baia Mare

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Vineri, 14 februarie 2020

Sunt pentru noi un adevărat exemplu. Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri din instituțiile deconcentrate, din diverse structuri care asigură ordine și echilibru în societatea băimăreană. Le mulțumesc și parlamentarilor și celor care ne reprezintă la nivel național în diverse instituții ale statului. Un mare mulțumesc și celor care sunt cu adevărat coloana vertebrală a comunității noastre, societatea civilă, structurile nonguvernamentale din zona de cultură, tineret, culte, social, dar în special cu cea ce ne mândrim de foarte mulți ani în orașul nostru, sportul. Și, chiar dacă menționez acest lucru la final, motorul comunității noastre, societățile comerciale, cei care generează dezvoltare economică și pun pâinea pe masă băimărenilor. Îi felicit pe toți cei nominalizați, fiecare merită distincția primită, alături de un sincer Mulțumesc. ”

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.