GAMING: The Crew

La 5 decembrie 2014, este programată lansarea pe piața jocurilor video a titlului The Crew.

Acesta a fost realizat în studioul francezilor de la Ivory Tower și distribuit de conaționalii de la Ubisoft. The Crew face parte din categoria jocurilor racer, de curse, amplasate într-o lume deschisă, unde jucătorii pot parcurge și explora întreaga hartă a jocului, fără a fi constrânși să participe la întreceri într-o anumită ordine temporală sau de locație.

De joc se pot bucura deținătorii consolelor PlayStation 4, Xbox One și Xbox 360, precum și adepții sistemului Microsoft Windows. Versiunea pentru Xbox 360 a fost adaptată de către Asobo Studio.

Peisajele și traseele din joc au fost inspirate din cele reale de pe întreaga suprafață a SUA. Astfel, jucătorul, aflat în postura de pilot virtual, va conduce pe străzile agitate ale orașelor New York și Los Angeles, va naviga prin însoritul Miami Beach sau va explora platourile uluitoare din Monument Valley. Fiecare scenă vine cu nenumărate surprize și provocări cărora trebuie sa le facă față.

Campania de single-player poate fi completată în aproximativ 20 de ore. Totuși, cei de la Ivory Tower au presărat firul narativ cu tot felul de misiuni secundare și mini-jocuri, declanșate atunci când jucătorul se află în preajma lor. De exemplu, pilotul virtual este încurajat să treacă printre porți înguste, într-un test de manevrabilitate a mașinii, sau să urmeze îndeaproape și în viteză o linie trasată de-a lungul traseului.

Scorurile obținute de fiecare jucător sunt salvate automat și trimise prietenilor săi care folosesc același tip de consolă, funcționând asemănător cu sistemul Autolog specific jocurilor Need for Speed.

Misiunile pot fi abordate atât de un singur jucător, cât și de doi jucători logați simultan, în mod split-screen. Există și posibilitatea de a termina misiunile în cooperare online, alături de cunoscuți sau în lobby-uri publice.

Partea de multiplayer presupune competiții motorizate cu un număr de maxim opt concurenți, care se pot întrece atât în curse clasice cât și în probe de îndemânare la volan. Bolizii pot fi customizați atât în joc, cât și de la distanță, cu ajutorul unei aplicații destinate sistemelor iOS și Android. Un alt aspect al jocului în rețea oferit de The Crew este posibilitatea de a concura pe echipe, atât în timp real, cât și în încercarea de a doborî recorduri din trecut. Experiența acumulată în single-player este transferată în multiplayer și invers.

Chiar dacă The Crew poate fi jucat exclusiv în campania single-player, este necesară o conexiune la internet.

Jocul a beneficiat și de o versiune beta pentru PC, pusă la dispoziția unui număr limitat de gameri începând cu 21 iulie 2014. Ulterior, au apărut versiuni second-beta pentru restul sistemelor.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.