Gândul omului de ieri pentru ziua de mâine

pensula_si_cerneala-1280x800”La început a fost Cuvântul”…

…şi apoi a început să se transforme în idee şi să trăiască prin faptă. Săptămâna aceasta sărbătorim Ziua Internaţională a Cărţii şi a Bibliotecarului. În data de 23 aprilie, noi, oamenii iubitori ai scrisului, ne sărbătorim. Ne împlinim. Rezistăm alături de prietena noastră, cartea, în furtuna „evoluţiei”. Evoluţie? Cu siguranţă, dacă este însoţită de un bagaj informaţional corect însuşit, pe care ştiut este că nu-l primeşti la naştere, ci îl dezvolţi cu trudă şi dăruire. Calitatea de OM nu o ai, o dobândeşti şi împlineşti prin ceea ce oferi comunităţii, prin modul în care îţi trăieşti veşnicia.

Priveşte cu iubire spre carte şi tainele lumii ţi se vor lăsa descoperite. Luminează-te cu simţirea şi trăirea ideii întrupate prin cuvânt.  Află comorile  progresului omenirii şi distincţia minţii strălucite. Pentru că tot ce ai citit ţi-ai însuşit şi lumea ţi-ai schimbat-o. TRĂIEŞTE!

„La început a fost Cuvântul”… şi de la Dumnezeu l-am primit spre bună folosinţă. Să ne fie de ajutor şi să-l preţuim pentru că prin el ni s-a dat nemurirea.

Şerba Crina Delia

mmjurnal logo articol

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.