Garda Ecologică a Municipiului Baia Mare a premiat grădinița și clasa pregătitoare în cadrul acțiunii ecologice „Copacul vieții”

Garda Ecologică a Municipiului Baia Mare  a premiat în sala Europa din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, şcolile și grădinițele implicate în realizarea de machete pe o temă ecologică.

„Copacul Vieții” a reprezentat pentru elevii clasei pregătitoare  și copiii de la grădiniță un element nou, o cultură ce vine dintr-o lume minunată, cea a copilariei. Pe lânga componenta educațională, acțiunea Gărzii Ecologice a inclus si una competițională. Într-o manieră originală,  pe echipe, copiii au ales sa-și manifeste creativitatea susținând o temă ecologică prin realizarea unor machete.

Alături de copii, cadre didactice și părinți  a fost primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș , care a înmânat diplome și cadouri . Primarul Cătălin Cherecheș a felicitat copiii pentru implicare și responsabilizare pe probleme de mediu, a apreciat munca dascălilor și efortul părinților pentru un succes comun , educația copiilor.

Şcolile participante au fost : Şc. N.Bălcescu, Şc. M.Sadoveanu, Șc.nr.13 Firiza,  Şc. V.Alecsandri, Şc. Al.I.Cuza, Şc. Gim. Baia Sprie,  Grădiniţa Ot.Cazimir, Șc.nr.18 Baia Mare, Șc. Dr.Victor Babeș.

„Dezvoltarea unei eco-conștiințe, formarea unei eco-atitudini în rândul copiilor reprezintă un succes comun pentru întreaga comunitate. Copacul vieții, copacul cunoașterii a reprezentat astăzi punctul de plecare pentru promovarea unei culturi ecologice într-un oraș verde”, a declarat Pop Silvia, coordonator Garda Ecologică Baia Mare

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.