Gazduire Magento pentru magazine online de succes

Alegerea tipului corect de gazduire web este primul element cheie care determina succesul magazinului dvs. online dezvoltat pe platforma Magento. In prezent insa multe servicii de gazduire web, astfel incat companiile pot avea dificultati in alegerea serviciului potrivit. Inainte de a face alegerea ar trebui sa luati in considerare unele lucruri care vor afecta direct afacerea dvs. in continuare. In acest articol vom discuta aspectele de care sa tineti cont atunci cand alegeti tipul de gazduire pentru magazinul dvs. online construit pe Magento 2.

Gazduire gestionata

Unele companii aleg sa isi administreze singure serviciul de gazduire web. Este o varianta care necesita un efort major financiar si tehnic – personal pentru administrarea platformei de gazduire 24×7, asistenta pentru probleme hardware, etc. Ca alternativa, puteti alege un serviciu de gazduire specializata si optimizata pentru Magento care pe langa avantajul unei platforme dedicate va prelua si administrarea acesteia. Cu acest tip de gazduire, problemele tehnice, actualizarile, bug-urile si multe alte probleme vor fi in grija furnizorului de hosting.

Luati in considerare utilizarea unui server dedicat

Daca va puteti permite un server dedicat, ce ar fi sa investiti in el? Un server dedicat va aduce cu sine un trafic mai mare, o securitate buna, mai multe resurse, etc. Este mai costisitor decat serviciul de gazduire shared, insa performantele pe care le veti obtine vor fi net superioare.

Asigurati-va ca serviciul de gazduire web accepta website-ul dvs. construit pe Magento 2

Magento 2 are multe cerinte tehnice (versiunea PHP, ElasticSearch, RabbitMQ, etc. asa ca trebuie sa va asigurati ca tipul de gazduire web pe care o alegeti le ofera pe toate.

Serviciul clienti

Asistenta oferita clientilor este un lucru important care trebuie sa va preocupe in permanenta. Nu puteti anticipa orice  probleme pot aparea in timpul functionarii si este important sa va asigurati ca veti beneficia de asistenta 24/7. alegerea dvs. trebuie sa fie un serviciu de gazduire web care garanteaza un serviciu pentru clienti dedicat, chiar daca vine cu un cost mai ridicat.

Securitate

Website-ul dvs. este intotdeauna expus atacurilor online Hackerii va pot fura informatii despre companie, informatiile clientilor dvs. sau va pot provoca daune pe website, etc. Prin urmare, o platforma de gazduire securizata va poate salva pe dvs. si pe clientii dvs. de multe probleme de securitate si implicit va va ajuta a evitati multe situatii neplacute si costisitoare. Desigur, niciun serviciu de gazduire web nu va poate garanta ca website-ul dvs. va fi in intregime in siguranta insa riscurile trebuie si pot fi reduse la minim cu ajutorul unui serviciu de gazduire specializat in Magento.

Planuri de backup

Copiile de rezerva va ajuta sa pastrati  copii ale informatiilor din magzinele dvs. Magento pentru a permite revenirea la modul normal de functionare in cazul unor incidente tehnice sau de securitate. Cu toate acestea, nu toti furnizorii de web hostinh ofera servicii de backup si este recomandat sa verificati daca serviciul este disponibil sau nu.

 

Aceste sunt cateva aspecte minimale pe care trebuie sa le aveti in vedere  atunci cand alegeti un serviciu de gazduire pentru magazinul dvs. Magento. Tineti cont ca serviciul de gazduire web va influenta direct vanzarile magazinului dvs. iar o alegere incorecta poate genera pierderi mari.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.